Vergroot uw kamer met een erker

Het plaatsen van een erker is een goede manier om de leefruimte in de woonkamer te vergroten. Naast dat het de leefruimte vergroot ziet een erker er mooi uit en is in dat opzicht ook een aanwinst voor de woning.

 Mogelijkheden

Wij maken alles voor u op maat. Het voordeel hiervan is dat wij de erker precies naar uw wensen kunnen maken. Of de erker nu hout gemaakt moet worden of dat deze gemetseld moet worden met daarin onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Het is allemaal mogelijk.

KwaliteitErker

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u lang kunt genieten van de erker zonder dat hier veel onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar de meest duurzame producten. Kunststof kozijnen zijn hier een voorbeeld van. Maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan EPDM dakbedekking. dit type dakbedekking is gemaakt van een onderhoudsvrij rubber dat op het platte dak gelijmd wordt. EPDM dakbedekking gaat tientallen jaren langer mee dan een bitumen dakbedekking.

Klussenbedrijf Dekker levert snel en vakkundig uw erker

Bent u eruit en wilt u graag een erker laten plaatsen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij proberen om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden om u zo van een gedegen advies en vrijblijvende offerte te voorzien. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0546 565 181.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”897″ title=”Contactformulier Diensten”]