Woning verbouwen

Bij een verbouwing van een woning, schuur of andere ruimte komt nog heel wat bij kijken. Zo moet er van alles geregeld worden op het gebied van ontwerp, constructie, vergunningen en nog meer zaken.

Alles in één hand

Omdat er zoveel bij komt kijken kunnen wij ons voorstellen dat u niet weet waar u eerst moet beginnen. Wij zijn er dan om u te helpen. Wij kennen alle stappen die genomen moeten worden en kunnen u dus ook goed in dit proces begeleiden. Of het nu gaat om het maken van een uitbouw of het verbouwen van een complete woning, wij zullen ervoor zorgen dat er perfect werk geleverd wordt waar u blij van wordt en waar wij trots op zijn.

Neem contact op

Graag komen wij met u in contact om zo vrijblijvend een advies te geven over de verbouwing en verbouwingskosten. U kunt contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen, of door te bellen naar het nummer 06 53314715.

[contact-form to=’dekkerklussen@kliksafe.nl’ subject=’Contactformulier uitbouw’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]