Kunststof kozijnen, een duurzame oploKunstof kozijn detailssing

Kunststof kozijnen zijn een perfectie oplossing voor de traditionele houten kozijnen. Kunststof kozijnen hoeven namelijk niet geschilderd te worden. Dit scheelt u behoorlijk in de portemonnee.

Kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende afwerkingsmogelijkheden. Dit kan variëren van heel strak naar heel klassiek. Tegenwoordig kunnen de kozijnen met een heel natuurgetrouwe afwerking geleverd worden, zodat het kunststof kozijn van hout lijkt te zijn gemaakt. Uiteraard worden de ramen geleverd met het nieuwste thermopane glas en zijn de kozijnen goed geïsoleerd.

Kwaliteit en service

Door jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen bent u bij Dekker Klussenbedrijf verzekerd van een goed en onafhankelijk advies. Onze installateurs kunnen de bestaande kozijnen demonteren en de nieuwe kunststof kozijnen installeren. Wij dragen er zorg voor dat alles netjes afgewerkt is zodat als de kozijnen geplaatst zijn er alles weer netjes uitziet.

Offerte aanvragen voor kunststof kozijnen

Benieuwd wat bij u de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van kunststof kozijnen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt onderstaand contact formulier invullen, of u kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 06 53314715.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”897″ title=”Contactformulier Diensten”]